Over mij

Over mij

Mijn naam is Bianka Bettge. Ik ben geboren en getogen in het mooie Sauerland, te Ludenscheid, in Duitsland. De eerste twintig levensjaren heb ik hier doorgebracht en mijn studie verpleegkundige afgrond. Daarna heb ik een jaar gewoond en gewerkt in Zwitserland. Sinds 1994 woon ik in het Twentse Wierden. 

Als gediplomeerd verpleegkundige heb ik meer dan 30 jaar ervaring in de intra- en extramurale zorg. Daarnaast ben ik gediplomeerd stresscounselor en levenscoach.

Massages

Ondanks dat dit een afwisselende en boeiende baan is, begon het lichaamswerk mij de laatste jaren steeds meer aan te spreken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, ben ik in 2015 gestart met de opleiding tot NGS-Sportmasseur. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond! Ik ben geïnteresseerd geraakt in de wereld van massages. Deze bied ik dan ook aan in mijn praktijk aan huis! U kunt bij mij terecht voor verschillende massages en tapen/bandageren.

ASV’57

Mijn eerste ervaring binnen de sportzorg deed ik op bij voetbalclub ASV’57 in Aadorp, waar ik als sportmasseur het eerste elftal 2 jaar lang mocht begeleiden van 2015-2017.

Deze zorg bestaat uit het geven van advies, preventie, EHBSO, begeleiding, verzorging in de vorm van massages, tapen/bandageren. Ik heb deze taken met zeer veel plezier vervuld!

De praktijk

Sport- en Wellnessmassage BB is een kleine en sfeervolle praktijk waar kwaliteit en aandacht voor de klant voorop staan. Wij werken met klantenkaarten waardoor wij uw wensen, anamnese, medicatie gebruik, operaties, allergieën en andere voor uw belangrijke gegevens kunnen verwerken. Tijdens een intake stellen wij uw behandelplan samen om zo tot het beste resultaat te kunnen komen.

Als gediplomeerd masseur kan ik veel voor u betekenen omtrent uw lichamelijk welzijn. Ik vind, als vakkundige, het belangrijk om regelmatig bijscholing te volgen en vakliteratuur te lezen. Dit om u steeds te kunnen voorzien van een uitgebreid aanbod van diensten van een zo hoog mogelijke kwaliteit, maar bovenal om te kunnen voldoen aan al uw persoonlijke wensen en behoeftes. Voor aanvulling en ondersteuning, waar nodig, kan ik u doorverwijzen naar een fysiotherapeut en/of huisarts

 

Nederlands Genootschap voor Sportmassage

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is sinds 1954 een representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en sportkoepel NOC*NSF, maar ook bij de branche betrokken organisaties zowel op nationaal als internationaal niveau.

Sport- en Wellnessmassage BB is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en hanteert deze richtlijnen strikt bij de uitoefening van haar werkzaamheden.

Visie

"Bianka heeft echt veel kennis van het lichaam en de spieren Super professioneel en een fijn persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Echt een aanrader! "

"Vanmiddag een heerlijke massage gehad van Bianca . Ik had erg veel last van mijn nek en schouder . Het heeft prima geholpen en ga over een paar dagen zeker weer . Kan het iedereen aanraden !!"

Andre ten Brinke

"Bij 1 bezoek nu al baat. Nuchter en realistisch tips. Schuine zolen recht zetten bij schoenmaker en pressiekousen dragen. Nu nog volhouden en mijn stramme lichaam behandelen verheug me op het 2e bezoek. Met dank aan Hannie Nijhof van PTT die me de tip gaf. "

"Voor een heerlijke ontspannende massage. Ben er ook geweest met hoofdpijnklachten.... Bianca had meteen door waar het probleem zat en binnen een aantal keren was mijn klacht weg! Geweldig!"

Kirsten Steen

"Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst bij haar geweest voor mijn rug en nek klachten. Het was meteen een prettige binnenkomst. Na het intake gesprek heeft ze me de nek en rug spieren behandeld dit was erg ontspannen en erg goed. Deze praktijk is echt een aanrader voor zowel een gewone ontspanningsmassage als voor een sportmassage. Bianka heel erg bedankt en tot de volgende keer!"

Kom in contact

 

06-24972979

info@massagebiankawierden.nl

 

Openingstijden

MaandagGesloten19:00 – 21:30
Dinsdag09:00– 17:00 19:00 – 21:30
Woensdag09:00– 17:0019:00 – 21:30
Donderdag09:00– 17:0019:00 – 21:30
VrijdagGesloten19:00 – 21:30
ZaterdagGeslotenGesloten
ZondagGeslotenGesloten

Massage Bianka Bettge

Jan Jansweg 70
7642 XT Wierden

Vanaf 1 juni 2021:
Johan Jongkindstraat 9
7606 KD Almelo